Nieuwsbrief


Nieuwsbrieven aanmaken doet u in een hand-omdraai in het CMS: zoals eenvoudig banners opladen, nieuwsitems met foto's ingeven, evenementen selecteren en de periode van de in te sluiten agenda, ...

In het CMS is daarnaast ons efficiënt mailing-systeem geïntegreerd. Daarmee beheert u de abonnees, verstuurt u de nieuwsbrief naar alle adressen of een selectie en volgt u de respons op.

Dankzij onze betrouwbare mail delivery service bereikt u meer dan 30.000 abonnees in 1 uur. Met een zeer hoge succesratio en een minimaal spamrisico. In- en uitschrijven doen uw abonnees via de formulieren die in uw website geïntegreerd worden. De koppeling met het mailingsysteem spreekt voor zich. Ook ‘double opt-in’ is mogelijk.

Met een specifieke plug-in wordt het mailing-systeem ten slotte gekoppeld aan uw ticketingsysteem. Op die manier worden alle in- en uitschrijvingen rechtstreeks in uw ticketingsysteem geregistreerd en kan de nieuwsbrief verstuurd worden naar alle of een selectie van de klanten in uw ticketingsysteem.

zoekfunctiezoekfunctiezoekfunctiezoekfunctiezoekfunctiezoekfunctiezoekfunctiezoekfunctie